Vi må fortælle positivt om vores lækre forsatsvinduer

Herefter moi & manden er flyttet ind i vores gamle, lidt slidte enfamilieshus, så har jeg bestemt opnået nye kompetencer inden for diverse ting fra isolering til risiko for skimmelsvamp og forsatsvinduer. I læsere kan jo stille mig spørgsmål om alt. Vi har efterisoleret, skiftet til forsatsvinduer og har desuden sluppet af med det skimmelsvamp, der fandtes oppe ovenpå. Det vurderer jeg vi har fikset meget godt Jan og mig, der voksede op i lejlighed inklusive en der kommer og fikser alt.

Når til forsatsvinduer, så kan man slippe af med kondens og træk. Den gamle villa var plaget af meget fugt i sin tid da manden og jeg moverede ind, og vi vidste straks, at det skulle ordnes. Så vi googlede og kom frem til, at forsatsvinduer var en virkelig optimal løsning.

Forsatsvinduer kan ses som vinduesrammer uden sprosser. Praktiske mig opsatte vores forsatsvinduer på karmene på de nuværende vinduer. Dejligt enkelt. opnå et imponerende resultat med koblede vinduer. Men det kostede mere end dobbelt så meget i sammenligning med forsatsvinduer, og med en træt villa, så har vi sørme en lang liste af ting og sager at opbruge vores penge på.