Undertegnede & lillesøster ka’ ikke blive samstemmende omkring lejeboliger – lejebolig Vestsjælland/lejebolig Sydsjælland eller mere byagtig lejebolig Hellerup/lejebolig Østerbro

Personligt er jeg primært en urban pige, som dyrker byture og Magasin. Søster går på den anden side efter om at smide p-pillerne senest når kæresten er fyldt 27, ligesom hun drømmer om at bo i hus med frugttræer + et solidt forhold til naboerne. Hende og jeg søger begge efter billige lejeboliger, men min søster og jeg skal nok ikk’ liiige traske i fælles søstrebolig, sådan som vi tidligere har drøftet. Derfor går jeg mod lejebolig Østerbro eller lejebolig Hellerup, hvor jeg er i København, men dog mod den mere afslappede ende af byen. Og Klara overvejer en lejebolig Vestsjælland eller lejebolig Sydsjælland. Dog er vi fælles omkring at Sjælland er stedet for vores lejeboliger. Thihi.

Jeg og min søs er begge 2 på udkig lejeboliger i øjeblikket. Jeg og hende har debatteret om hvorvidt at jeg og hende burde søge nogle lejeboliger i fællesskab og have residens sammen eller i samme område. Men ideen duer ikk’. Min søster & mig har forskellige ønsker, og imens undertegnede ser mig om efter lejebolig Hellerup eller lejebolig Østerbro, så googler hun på ”lejebolig vestsjælland” og ”lejebolig sydsjælland”.

Lejebolig Vestsjælland / lejebolig Sydsjælland eller lejebolig Østerbro/lejebolig Hellerup. Jeg og min søster skriver noget forskelligt når vi noterer vores ønskede beliggenhed for lejeboliger, men vi kan supplere hver andre med at have styr på lejekontrakter, de bedste formidlere af lejeboliger og regler for fremleje.