Spørg mig gerne indenfor overstrygning, hulmursisolering og understrygning – jeg har opnået anvendelige erfaringer

Før end at min mand og jeg købte hus kendte jeg ikk’ til understrygning [http://tagxperten.dk/over-understrygning/koebenhavn-sjaelland/], overstrygning [http://tagxperten.dk/over-understrygning/overstrygning-koebenhavn/] og hulmursisolering [http://tagxperten.dk/isolering/hulmursisolering-koebenhavn/]. Ombygningen af huset har givet anledning til nye kvalifikationer. Understrygning på et ældre tag kan falde ned og dermed kommer der utætheder. Det samme er nok gældende med overstrygning, for jeg har fået forklaret at overstrygning og understrygning er faktisk same same. De har samme funktion.

Hulmursisolering var mere smidigt end vi regnede med. Først træffe valg mellem hulmursisolering med papiruld eller rockwool. Med den beslutning overstået var det sgu ret nemt. For hulmursisolering kan overstås ved at de professionelle indblæser produktet gennem ubetydelige perforeringer. Hulmursisolering er ikke lig med fjernelse af vægge.

Tag du bare fat i mig eller min mand, såfremt der er nogle ting I burde forstå om understrygning, overstrygning og hulmursisolering. Jeg tænker selv, jeg har fanget en masse mens vi har været igang med vores renovering. Så spørg endelig til overstrygning, hulmursisolering og understrygning?