Sæt din chef til mindfulness kursus København, plus du har mulighed for at få mere arbejde ud af dit personale helt

Jeg vil ej fortælle løgne: jeg havde ikke så stor succes med mit selskab denne sommer, plus jeg var en gang i mellem sikker på, at det snart var tid til at gå nedenom og hjem. Internt i firmaet havde vi desuden besværligheder, da en del chefer ej var i stand til at samtale rigtigt med deres kollegaer, plus folk syntes ej fascinerede af selskabets tjenester. At prøve en sidste ting for mit firma ved at arrangere en stresscoach {http://www.sosimple.dk/sosimple-tilbyder/stresscoach-koebenhavn/}, valgte jeg dog. Jeg har hørt, at denne type af mindfulnes kursus København kan assistere en til at forstå sine tanker & dermed hæve ens evne til at kommunikere samt respektere andre kollegaer. På samme tid bør en stresscoach hjælp dig med at klare hverdagens tumult, således at du får mulighed for at ende hver eneste dag med ekstra energi samt tilfredshed.

Jeg havde jo hørt fortællinger om skidt lederudvikling {http://www.sosimple.dk/sosimple-tilbyder/autentisk-ledelse/lederudvikling/}, der er totalt forgæves, så jeg var naturligvis forbeholden angående, hvorvidt dette nu også ville være den rigtige beslutning at vælge. Dette blev heldigt nok slet ikke rigtigt! Folk var gladere og havde mere energi, ingen jamrede ang. uinteressante arbejdsopgaver eller travlhed, & som resultat heraf var alle mere produktive: efter blot et par dage startede mit firma på at ændre sig fuldstændig. Innovativiteten steg dertil, og der udvikledes nemt adskillige tanker, der bragte enorm succes til firmaet, det hele pga. en stresscoach!