Min næste frankeringsmaskine vil være velfungerende, stilfuld & enkel at vedligeholde

For snart 2 måneder siden iværksatte jeg mit liv som selvstændig, og firmaet har ekstemt hurtigt tjent nogle penge ind. Det faktum betyder, at gesjæften i dag fremsender ekstremt meget mere post end virksomheden gjorde i begyndelsen. & så er det jo meget skørt at bruge værdifuld tid på at klistre frimærker på breve!

Min medforfatter og jeg ønsker at advare jer til at begynde med! Kollegaerne og jeg har erfaret, at man med hjælp fra en frankeringsmaskine {http://danastar.dk/} har mulighed for at spare ekstrem meget tid. & mine kollegaer & jeg har just nu truffet den afgørelse, at jeg må bruge moneter på en frankeringsmaskine til forretningens kontor.

Jeg har forsøgt at skabe mig klarhed over udbuddet, men jeg har absolut ej besluttet noget som helst. Men problemstillingen er, hvilken frankeringsmaskine, vi skal spendere gysser på. Umiddelbart vil jeg preferere en dansk forretning, fordi det så ville være virkelig meget lettere at beskrive omstændighederne, såfremt jeg kommer til at opleve repareringer. Der findes både lokale & franske sælgere af frankeringsmaskiner, og jeg har ikke evnerne til at afgøre, hvor det ville være skarpest at placere sine moneter. Men alligevel tror jeg, at de ikke-danske sælgere af frankeringsmaskiner er billigere end de forhandlere, der er placeret i Danmark. & som allerede nævnt, er jeg selvstændig erhvervsdrivende med en ny virksomhed, som kun lige kører rundt.

Men sagen er ikke desto mindre således, at jeg sammen med mine partnere har indset, hvor smart sådan en frankeringsmaskine er! I særdeleshed i mit lille firma, hvor vi stadigvæk alene er få ansatte, ville det være smart med en frankeringsmaskine, af den grund, at vi i forvejen skal løbe stærkt. Vi vil meget hellere bruge tiden på mere værdifulde opgaver, og til dét formål, køber vi en frankeringsmaskine… At jeg finder frem til en frankeringsmaskine til en billig pris, er af den grund betydningsfuldt. Men uden tvivl spiller frankeringsmaskinens kvalitet tilmed ind på min beslutning af frankeringsmaskine. Derfor: gi’ hjertens gerne brugbare råd til en ret ikke-kostelig & god frankeringsmaskine! Jeg håber rigtig meget, at I, søde følgere, kan hjælpe mig med at bestemme, hvilken frankeringsmaskine, som lever op til mine krav. Det var altså præcis nu, hvad nogen kvindfolk bestemt vil kalde et meget uinteressant blog indlæg vedr. frankeringsmaskiner!