Majoriteten fortrækker en halvårlig slibning af deres familieøse.

Dét er blevet tid til den halv-årlige slibning af vores stationcar. Når den slibning er klaret skal mig og min kæreste have malet bilen. Og dér er vi så ikke enige om farven. Skal det blive den klassiske sort eller sølv, eller vi kunne vælge et stk slabet orange eller rød. Det vil mig og min kæreste overveje i mens vi opnår introtilbud på sandblæsning. Så vil vi se, hvilken kulør vi har.

Min morfar Benny har forhørt sig, om han ska’ lægge ud for dyttens slibning, fordi vi ik’ har særlig mange moneter for tiden. Jeg har søgt en smule for at få råd ifm gør det selv glasblæsning og sandblæsning, men undertegnede har sørme ik’ modet eller evnen for at påbegynde det. Undertegnede er sørme ikke byens gode handy man. Og på 1 af homepages der rummer hjælp til at klare sandblæsning på egen hånd, har vi læst, at du næsten kan at fræse dytten skævt, og at det snavser enormt meget. Og jo, det skulle sagtens ske, at det bliver udfaldet, såfremt undertegnede kaster mig ud i en egenhændig glasblæsning. Så må jeg nærmere betale for en faglært slibning.

Kæresten og jeg forstår overhovedet ikke, hvad en slibning gør godt for, og forstår heller ikke, hvad der adskiller sandblæsning og glasblæsning…! Jeg har læst på en eller anden bilwebside, at glasblæsning kan forstås som en form for sandblæsning, og at glasblæsning er en slibning som gennemføres med brug af fine perler af glas i . Modsat en sandblæsning skulle glasblæsning ikke virke slibende men i stedet gøre fladen ensartet. Derfor kommer undertegnede i tvivl, om sådan en glasblæsning reelt er er det klogeste valg…