Karneval i aalborg med sambadans, hotte karnevalskostumer og mit eget karnevalskostume

Karneval i Aalborg – kan I se det for jer?. Veninderne og undertegnede iført glitrende, fine karnevalskostumer og så virkelig skabe en fest og shake booty til en samba. Jeg og veninderne har mødt én, som at der skal danse med og skabe en fest til karneval i Aalborg i et lækkert karnevalskostume. Det vil være godt at komme og se, hvor habil pigen er blevet. Veninderne og mig vil sandelig med og se hendes dans.

Festglade mig dagdrømmer om at tage til karneval i Aalborg inklusive karnevalskostume, glimmer og fjer. Jeg glæder mig over karnevalskostumer og fest i gaderne. Og jeg har hørt, at karneval i Aalborg bliver et brag af en festival og vidst nok ganske velbesøgt. Har jer læsere været afsted til karneval i Aalborg iklædt karnevalskostumer og glitter? Jeg håber I kan anbefale det?

Før i tiden har jeg været til Københavns karneval, men har fået fortalt, at karneval i Aalborg er federe. Og det har bestemt ind imellem været ganske uinteressant i hovedstaden, hvor blot danserne var klædt i karnevalskostumer. Så jeg har store planer om at tage afsted til karneval i Aalborg iført glitter/glimmer, karnevalskostume og fjer. Det bliver så godt – også i regnvejr.