Jeg tog på cafemøder med et styks charmerende fiskeri-nørd – så i dag ved jeg lidt af hvert om fiskegrej, fiskestænger og fiskehjul

Moi har som I måske har nys om, scoet mig, et stk spritny kæreste. Men præcis så eksværdig og hensynstagende herren virker, præcis så glad er han for fiskeri & samtidig også fiskehjul - http://www.stubs-fiskeudstyr.dk/hjul – , fiskestænger {http://www.stubs-fiskeudstyr.dk/produkter/fiskestaenger} og fiskegrej {http://www.stubs-fiskeudstyr.dk/billigt-fiskegrej}. For kun et par måneder siden anede jeg intet omkring fiskehjul, fiskegrej og fiskestænger, men efter flere stævnemøder, hvor undertegnede hørte ham om hans interesse og mandens fritid, hvorefter han delagtiggjorde mig i sit fiskeri-halløj, så ved jeg nu lidt af hvert om sådan noget fiskeri-halløj samt fiskehjul, fiskestænger og fiskegrej.

Moi er rigtig begejstret for manden, og jeg ku’ nemt forestille os leve på samme matrikel på et tidspunkt om nogle måneder. Men altså. Så skal undertegnede leve sammen med fiskehjul, fiskestænger og fiskegrej. Kan undertegnede forestille mig det. Mor her ved faktisk ik’, hvilket sted han gemmer hans med fiskestænger, fiskegrej og fiskehjul. Hvor får jeg fiskestænger og lignende fiskegrej placeret diskret? Undertegnede håber at fiskestænger, fiskegrej og fiskehjul bli’r sådan noget som bor i i den rummelige kælder.

Det kan lade til at være et styks banal biograf-date, når vi nu samtalede om fiskestænger, fiskehjul og fiskegrej. Men daten lader til at være meget ivrig og heldigvis også absolut skæg, så han kunne bestemt nogle fiskehistorier, hvor herren har været af sted med fiskegrej, fiskestænger og fiskehjul og prøvet alt muligt. Jeg havde ikke tænkt, hvordan eventyr omkring fiskehjul, fiskestænger og fiskegrej fik mig til at grine sådan? Hermed et styks vink til karlene. Såfremt I opleves munter, så kan I godt komme af sted med ævl om fiskegrej, fiskestænger og fiskehjul og hobbyer som modelfly, biler eller måske fiskeri.

Og vores 3. ud-af -biografen-stævnemøde? Den bli’r naturligvis et stk fisketur hvor mig og ham sørme cykler afsted med fiskehjul, fiskestænger og fiskegrej og tålmodighed, fuld oppakning og madpakke