Jeg og min kæreste skal som husejere købe et vedligeholdelsesfri hegn/komposithegn

Nu hvor vi er uvante ejere af et hus må kæresten og jeg pludselig til at tage stilling til ting og sager som komposit hegn og lignende vedligeholdelsesfrit hegn. Vores have går med adgang til en offentlig sti og er afgrænset lukket af med brug af poppelroser. Vuet er udsøgt, men uden et vedligeholdelsesfrit hegn har alle mulighed for at glane ugeneret ind til os. Og der går jeg og min kæreste efter at have punkter i vores have, hvor jeg og ham ikke bliver kigget på.

Jeg er gået igang med at google på komposit hegn og vedligeholdeldes fri hegn her i månederne efter at mig og min kæreste er flyttet til Assens. Karsten og jeg har endnu ikk’ besluttet os for, om vi kommer til at vælge et komposit hegn, men det skal altså være et vedligeholdelsesfri hegn til haven. Der er ham og jeg enige.

Min bror monterede komposit hegn i baghaven, og han er ganske glad for sit valg. Jeg mener at det kan fås i forskellige mål og farver. Mandens vedligeholdelsesfrit hegn er gråt/sort, men kæresten og jeg vil sikkert beslutte os for et lyst/hvidt komposit hegn. Jeg og ham går efter noget landligt og lyst.