Hvem vil gå sejrsfuldt ud af valget omkring Skagenshegn vs støjhegn?

Vi kommer i næste måned til at være en yderligere i huset. Kæresten og jeg får lige straks lille gravhundehvalp, & derfor har jeg og ham endelig taget os sammen til noget praktisk, som både ham og jeg lidt for længe har forhalet. Vi skal skaffe et hegn - http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn – omkring vores domicil. Et hegn er jo en stor beslutning og ikke rigtigt en opgave, manden og jeg lige fiksede i takt med at undertegnede er begyndt at slæbe hjem af småting til udesæsonen og komme ud og nyde haven. Så på lørdag skal det være. Så dukker det store spørgsmål op om hvorvidt manden og jeg ønsker et fint Skagenshegn - http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/skagenshegn – eller et mere praktisk og skærmende støjhegn - http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/lydhegn – .

Ville I vælge et lækkert Skagenshegn eller i stedet et praktisk støjhegn, hvis I læsere præcis som vi havde bolig lige op af en større vej og ska’ have hegn? Jeg og manden ska’ ha’ truffet et valg for det irriterende hegn inden længe.

Jeg foretrækker det pæne Skagenshegn. Et Skagenshegn er simpelt og råhvidt og jo en smule traditionelt. Hegnet er passende i højden, & den type hegn passer meget rigtigt med undertegnedes håb om masser af blomster ved et kridhvide indhegning som et Skagenshegn ka’ gi’ os.

Et støjhegn hælder min kæreste til, der absolut er et ganske nyttigt hegn & dæmper støjen fra ringvejen, som vi jo har virkelig tæt på murermestervillaen. Jeg forstår godt alle hans pointer om et støjhegn. Jeg tænker kun at sådan et hegn bli’r virkelig højt og tæt. Det tildeler os dog også mere privatliv med den slags støjhegn. Og mig der er glad for klatreplanter kan også godt plante lyserøde blomster et hegn som det. Måske har kæresten ret