Hvem siger det er svært at opsnuse musik til bryllup bare 1 måned før…!

Hvem havde troet, at jordens sejeste mobildiskotek i verden faktisk også viser sig at være det mindst dyre…Alle ka’ søge i hundrede år & lokalisere et væld af spotdeals, det er dog næppe til at forudse, om natten ender med at være den succes, du håber. I vores tilfælde bookede vi et altoverskyggende mobildiskotek som musik til bryllup dvs. i stedet for en jukebox til festen. Mig & min mand tænkte også på en jukeboks, men der er noget anderledes og skægt når der er nogle professionelle mennesker til at styre sangene helt. En jukebox fungerer garanteret mere som en del af den planlagte underholdning til børnefødselsdag. Right?

Om du & din soon to be husbond søger efter musik til bryllup – sangere og/eller bare almidelig underholdning til børnefødselsdag eller hvorvidt du decideret prøver at vælge et sjovt & mindre dyrt mobildiskotek til den store dag, ka’ der rent faktisk være tips at hente online. Gå online og du finder hjælp. Ligesom dette indlæg er der mere end tusind forskellige steder, hvorpå en del taler akkurat om emnet musik- Underholdning til børnefødselsdag – festlig musik til bryllup & det fedeste mobildiskotek til næste fest… Den online verden kan være til stor hjælpende hånd på dette område…

Vores eget bryllup opstillede vi i baghaven, og hver og én dansede og gav den gas til den lyse morgen. Netop derfor ka vi til hver en tid foreslå det mobildiskotek vi brugte som musik til bryllup. De gav os alt, hvad vi ønskede & mere til.