Har I hørt om en genbrugsterasse ud af gamle eur-paller, europalle, paller og pallerammer?

Eur-paller er et besparende råprodukt at opføre havemøbler af.. Du kan være heldig at opstøve gamle Eur-paller, paller og pallerammer hos dit supermarked eller lokale virksomhed. Alternativt kan du anskaffe eur-paller, europalle, paller og pallerammer til en god pris hos flere virksomheder. Man kan på egen hånd fikse flotte og holdbare inde- og udemøbler med paller og pallerammer.

Europaller eller eur-paller, andre paller og pallerammer kan du fx bruge til at bygge en seng med et handy hovedgærde, plads nedenunder sovepladsens madras og ben. Man kan ligeledes gøre brug af europalle, paller og Eur-paller til terrassedæk, men pallerammer er formålstjenligt til køkkenbede, dog må de ik være kemibehandlet. Pallerammer er behændigt at omskabe til køkkenhaven. Alternativt kan du sætte pallerammer i forlængelse af hinanden og opnå et køkkenbed, der vokser op i et trappesystem. Skal du komme væk fra imprægnerede paller og pallerammer, så køb eur-paller. For de er ikk’ kemisk behandlede.

Lav et lavt sofabord med brug af eur-paller eller europalle som har trillende hjul på. Eller opfrisk en europalle eller placere lidt paller sammen og sæt dem i dit værelse som opbevarignshylde. Der er mængder af suggestions på blogs og pinterest, hvor søde og kreative mennesker uddyber, på hvilke måder man gør brug af paller som fx europalle/eur-paller og pallerammer som et cool og miljøvenligt materiale til møbler.