Glasblæsekabine, slyngrensning og blæsemiddel er jobber med

Arbejdspladsen hvor storebror har fået ansættelse arbejder med brug af glasblæsekabine [katalog.prebenz.dk/blasning--produkter-til-glasblasning], slyngrensning [katalog.prebenz.dk/blasning--produkter-til-slyngrensning] og forhandling af blæsemiddel [katalog.prebenz.dk/blasning]. Er det ord, du har hørt om tidligere? Jeg indrømmer gerne at, undertegnede kender ikk meget til slyngrensning, blæsemiddel og glasblæsekabine, men nu internetsøgte jeg en kende, så jeg bedre kan tale bare lidt med og fatte, hvilke arbejdsopgaver han udfører.

Slyngrensning kan benyttes til fx at skure større emner med en bredde op til to-tre m.. Et specielt anlæg praktiserer denne her slyngrensning, og du hænger det aktuelle produkt op. Under slyngrensning lader han små stålkugler bli’e kastet i mod produktet, der på den måde bliver skuret og renset. Jeg ved ikke, hvad det er for nogle ting det er muligt at give en omgang med slyngrensning, så det må jeg spørge om.

Blæsemiddel benyttes generelt til arbejde med overflader – for eksempel i forbindelse med slyngrensning eller i en glasblæsekabine. Til blæsemiddel kan du blandt andet anvende glasperler, stålshot, plastgranulat eller jerngrit. Jeg går ud fra, at det er glasperler du bruger som blæsemiddel i denne her glasblæsekabine.

Glasblædekabinen kan du f.eks gøre brug af til at glasblæse topstykket og du får en shiny virkning med brug af en glasblæsekabine, end mens du anvender sandblæsning. Undertegnede aner ik akurat, hvordan en glasblæsekabine virker, men konstruktionen kan sandsynligvis også benyttes til skærpelse af knive.