Fornøjelse og drømmeri med ansigtsmaling

Poderne i familien, der begge to går i SFO har fået et flip med det dersens ansigtsmaling. Som deres mor mente jeg at ansigtsmaling snarere var noget der hittede for de småbørnene mens de er yngre, og ungerne afprøvede det da også hos fastelavnsfester på det lokale torv. Men i øjeblikket er Grimas ansigtsmaling bare hittet hos begge børnene.

Vi besluttede os for at købe det der ansigtsmaling Grimas til ungerne, som de kan bruge i weekenderne. Og søndag, hvor vi forældre slumrede lidt længe, stod børnene selv op, indtog cornflakes og begyndte med at underholde sig med den nye ansigtsmaling. Begge børn er efterhånden så erfarne til at få det pænt. Så de to slentrede lige forbi legetøjsbutikken og slikforretningen med ansigtsmaling der lignede puslespil og vild tiger. Gaga unger. De elsker opmærksomheden fra ansigtsmaling.

Caroline og Christoffer i den grad taget op herhjemme. Holder vi ikke øje med de to, så er de kreative med ansigtsmaling konstant. Ganske fantasifuldt, men altså også virkelig bøvlet. Vores store tøs er god til at passe på, mens lillebror glemmer malingen og tværer den ud når det sker.