Forestillinger edrørende komposit hegn og lignende vedligeholdelsesfri hegn

Som uprøvede ejere af et hus skal kæresten og jeg hovedkuls til at beslutte os for ting som komposit hegn og eller et andet vedligeholdelsesfrit hegn - www.hegns-snedkeren.dk/hegn/vedligeholdelses-fri-hegn, . Baghaven går ud til en offentlig eng og er begrænset beskyttet med brug af parykbuske. Mig og manden holder af baghavens udsyn, men når vi ikke har et vedligeholdelsesfri hegn har alle mulighed for at se direkte ind til os. Og Vi foretrækker at have nogle områder af baghaven, hvor han og jeg ik bliver set på.

Moi er igang med at søge på vedligeholdeldes fri hegn og komposit hegn her efter at min kæreste og jeg er rykket til Skanderborg. Vi har endnu ikk’ besluttet os for, om vi går efter et komposit hegn, men det skal altså være et vedligeholdelsesfrit hegn til baghaven. Der er jeg og kæresten enige.

Farbror Asger har komposit hegn i hans forhave, og han er overmåde glad for det. Jeg mener at det kan vælges i flere lyse og mørke farver og mål. Han valgte et sort vedligeholdelsesfri hegn, men vi vil sandsynligvis vælge et hvidt/lyst komposit hegn. Vi foretrækker begge to det lidt slidte, hyggelige og gammeldags.