En potentiel gaveide – havebord, havemøbler udsalg og foldebord

Der er om et par uger sølvbryllup for et par familiemedlemmer og i den forbindelse med det er jeg været igang med at deres gave – og min påklædning. Parret har på ønskesedlen noteret penge til en en rejse og sådan nogle køkkenting. Men jeg synes nu også de to lige nu undværer et par flotte havemøbler

Som havebord har de dejlige mennesker et gammelt bord, som de for nyligt snakkede om behøver en tur med malerpenslen. Det er bestemt ikke et havebord, som er noget synderligt for de to, så jeg mener derfor at nye behagelige havemøbler inklusive et havebord af en praktisk størrelse er en perfekt gaveide. Jeg har opdaget et havemøbler udsalg, hvilket jo er optimalt. Jeg må inden længe registere, om der med gaven følger returret på havemøbler udsalg. Eller om udsalget på havemøbler udsalg kan medføre, at jeg kaster mig ud i det og forære dem havemøbler, havebord og foldebord som de ikke kan returnere.

De har sig fx en mindre balkon, og dér ku’ et bekvemt foldebord og andre små havemøbler være herligt. De har nu et nedslidt foldebord opsat, hvor hængslerne er dårlige. Så mon ik’ de to vil blive overraskede over et andet foldebord?.