Efter flere måneder har mig & min mand drivkraft til hulmursisolering, tagmaling og tagrens

Langt om længe skal mig & min kæreste komme igang medet projekt med kig på tagrens, hulmursisolering - tagxperten.dk/isolering, og tagmaling - tagxperten.dk/tagrens-tagmaling, . Der er lagt penge til side i en periode, så jeg og ham kan finde økonomisk overskud så vi kan forære hjemmet en fortjent praktisk håndsrækning. Faktisk er det fireethalvt år siden vi flyttede ind sammen sammen ungerne. I dag er vores unger blevet mere selvhjulpne, og derfor skal vi igang med tagmaling, tagrens og hulmursisolering, det bliver klædeligt.

Hulmursisolering synes jeg lød som et umuligt projekt, hvor du skal bruge krudt på at fjerne vægge og have en masse håndværkere i evigheder. Men hulmursisolering er gudskelov meget mere enkelt end vi havde regnet med. Ved hulmursisolering bores fugehuller og den vej bliver det isolerende materiale stoppet ind.

Vores tag har en mærkelig lysebrun farve og er bare slidt at se på. At du kunne gøre det store med tagrens og tagmaling, anede sgu ikke, forinden at en kollega forklarede Theis om det tip. Med tagmaling kan jeg sørme få det koksgrå eller sorte tag, vil klæde vores hus gevaldigt. Og så lige med en tagrens forinden, så bli’r taget lækkert igen. For det fejler egentligt ingenting, så noget tagmaling og tagrens kan forbedre en del.