Book underholdning, book standup eller book livemusik – Tilknytning til bookingbureau inden festen

Jeg besluttede mig for et par uger siden at participere i udvalget for fest for vores kommende fælles fest i virksomheden. Derefter fik jeg ansvarlighed omkring at tage kontakt til et bookingbureau - http://www.jb-booking.dk/bookingbureau-med-alt-fra-foredrag-og-stand-up-til-musik/, som kan finde et nummer, der kan opmuntre vi kolleger midt på aftenstunden. Vi spille fodbold og danse i løbet af dagen, men senere hen står den på ”book underholdning [http://www.jb-booking.dk/book-underholdning-som-stand-up-komikere-og-boerneunderholdning/]” af af grin og sjov fra et bookingbureau. Ååh beslutninger.

Jeg udspørger festudvalgets øvrige medlemmer, når det gælder book underholdning. Kollegerne foretrækker book standup og andre hælder til book livemusik - http://www.jb-booking.dk/book-livemusik—booking-af-festmusik-i-alle-genrer/, . Undertegnede har indbudt de øvrige medlemmer votere omkring book standup eller book livemusik og I har sandsynligvis gættet det. I festgruppen er vi i alt 9 og sørme om ikke der er fire stemmer på book standup og samme antal stemmer på book livemusik. Som følge af dette er jeg nødsaget til at beslutte egenrådigt til når jeg skal tage kontakt til det bookingbureau, jeg har udset mig.

Gud ske lov er der ik nogle, der har en mega bemærkelsesværdig stillingstagen til book underholdning. Det kommer måske an på, hvilke bands eller personer det her bookingbureau kan meddele der er ledig. Naturligvis samtidig hvad prisen er på book underholdning af livemusik kontra standup.